Преминете към основното съдържание

Даниел Крейг призна, че често ходи в гей клубове

Даниел Крейг отново е в центъра на вниманието. Премиерата на „Няма време за умиране“, която беше отлагана няколко пъти поради коронавируса, най -накрая се състоя в Лондон миналия месец и сега завладява публиката по целия свят. Филмът е особено специален за актьора, защото в него той за последен път влиза в ролята на Джеймс Бонд.

Вчера Крейг участва в подкаста на Брус Боци в SiriusXM, където, разбира се, рекламира новия си филм. Той обаче говори и по други теми. Актьорът призна, че отдавна предпочита гей клубовете пред обикновените клубове. Даниел каза, че когато е бил необвързан, е ходил там да се среща с момичета.

„Много момичета ходеха там по същата причина като мен. Така че имах скрит мотив.”

Друга причина е, че атмосферата в гей баровете е много по-приятелска, отколкото в обикновените заведения.

„Ходя в гей барове откакто се помня и една от причините е, че не влизам в битки там. В хетеросексуалните барове винаги има някой агресивен глупак. Просто ми писна от това. Гей барът е чудесно място за посещение. Там всички са спокойни, абсолютно всичко. И изобщо не е необходимо да декларирате ориентацията си”, призна Крейг.

В медийното пространство отдавна има спекулации за ориентацията на Даниел. Слуховете, че предпочита мъжете, се засилват след филма от 1998 г. Love Is the Devil, в който Крейг изигра любовника на художника Франсис Бейкън.

Крейг никога не е давал реален повод за съмнения в хетеросексуалност. Актьорът е женен за актрисата Рейчъл Уайс от 10 години, с която имат тригодишна дъщеря. От първия си брак с актрисата Фиона Лудън той има голяма дъщеря Ела.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser