Преминете към основното съдържание

Дантела и точната доза провокация

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази година пролетта е облечена с дантела и голяма доза провокация. Dior, Giorgio Armani, Loewe, McCartney, McQueen, Scervino и Valli ще ви накарат да се убедите в това.

На почит са дългите дантелени рокли, които носим задължително с елегантни обувки на висок ток и малка кокетна чанта, побираща само най-необходимото. Погледите ни привлякоха и някои модели, които съчетаха едновременно черна кожа и бяла дантела. Комбинацията между тези два цвята е една от любимите ни и всеки сезон доказва, че е непреходна във времето. Стилът остава, а класиката се утвърждава като символ на елегантност.

Дизайнерите са помислили и за дамите, които харесват по-ежедневните визии и не са привърженици на дългите феерични рокли. Какво ще кажете за дънки с висока талия, прозрачен дантелен топ и сиво сако? Доста елегантен стайлинг, подходящ за тези от нас, които обичат да привличат погледите, но по елегантен начин, с малко провокация.

Разгледайте галерията ни, която ще ви качи на модния подиум, за да откриете вашата визия, чийто акцент ще бъде дантелата, олицетворяваща женската красота и нежност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser