Преминете към основното съдържание

ДАНТЕЛАТА: Главно действащо лице в шоуто на Christian Dior

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Още с първия тоалет, появил се на подиума в Париж, Мария Грация Киури изложи фината изработка на ателието на Dior на показ – макси дантелена пола, стигаща чак до земята, стилизирана с кроп топ с тънки презрамки.

Що се отнася до цветовата палитра дизайнерката заложи на класическия почерк на марката, като преобладаващи в колекцията за сезон пролет-лято 2023 бяха черният, белият и бежовият цвят. Нюд нюансите и снежно-белите тонове допринесоха за мекото и нежно усещане на дрехите, докато черното внесе повече увереност и страст. Хармонията помежду им се усещаше, а крайният резултат беше страстна и женствена интерпретация на модата, в която се влюбихме от пръв поглед. Това, което най-много впечатли всички, беше изключително фината рафия, която Киури бе вплела в различни топове, поли и палта.

Сцената беше трансформирана в пещера от френската художничка Ева Жоспен. Киури също така нае и холандските хореографи Имре и Марне ван Опстал и тяхната трупа, за да танцуват по време на шоуто.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser