Преминете към основното съдържание

Дара и Ивайло: битките на милениалите и поколението Z

Изолацията, спасението, житейските уроци, страховете, пред които се изправяме – за тях си говорим с певицата Дара и коафьора на звездите Ивайло Колев

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Дара е от музикалните идоли на най-новото поколение, а Ивайло е коафьорът, на когото разчитат много от звездите като нея. И двамата са добре известни, не се нуждаят от представяне. Но и двамата са свикнали да им задават въпроси за това, което правят най-добре – музиката и прическите. В дни на изолация, когато и те като повечето хора са с график, опустял от професионални ангажименти, ние решихме да ги провокираме с размисли на други теми...

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Животът ми е песен, защото…

Дара: По-точно животът ми е албум. Пълен е с различни песни – бързи, по-емоционални, забавни, бенгъри и романтични балади.

Ивайло: Животът ми е песен, защото работя това, за което съм мечтал от малък.

Не ме е страх от…

Дара: От това да поема риск и да скоча в непознати води. Смятам, че хората не трябва да се боят да се изправят срещу страховете си и да излизат от зоната си на комфорт. Това носи нови знания, нови емоции и чувство за удовлетвореност

Ивайло: Не ме е страх да се впусна в неизвестното. Обичам да рискувам, както в работата си, така и в личния си живот. Обичам да експериментирам в най-различни сфери, най-вече в кухнята.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Естествено, че изпитвам страхове, а най-големите ми са…

Дара: Да не загубя близък!

Ивайло: Най-големият ми страх е от птици. Имам фобия, без значение каква е птицата – дали е врабче или орел, когато е близо до мен, откачам. Явно в предния ми живот е имало нещо, свързано с птиците, което е довело до този страх в сегашния ми.

Паниката, която ме обзема, е от…

Дара: Да не дойде полицията заради силна музика.

Ивайло: Някой да не се почувства неудовлетворен от това, което съм направил с косата му, но слава Богу, такива ситуации до момента не съм имал.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Житейските уроци, които научих през последните дни, са…

Дара: Да бъдеш сам е изпитание, което е ценно за самонаблюдение и себеоценка!

Ивайло: Житейските ми уроци от последните дни са да ценим всичко, което имаме, а също и да се радваме на малките неща, на които не обръщаме внимание в забързаното си ежедневие.

Моето спасение го намирам в…

Дара: В музиката, танците, творческите занимания и храната. По десет... (смее се)

Ивайло: В природата. Любимата ми планина е Родопа и обичам да прекарвам там всяка секунда от моето свободно време. Там изкарах и последния си рожден ден заедно с всички мои приятели.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Битките, пред които сме изправени милениалите и поколението Z, са…

Дара: Аз съм Generation Z и битките на нашето поколение са свързани с това, да останеш верен на себе си и да не се пречупваш пред фалшивия онлайн свят, който изгражда грешна реалност за живота.

Ивайло: Битките, пред които сме изправени милениалите, са по-скоро да успеем да предадем по нов начин всички уроци, които сме научили от нашите баби, дядовци, майки и бащи, но под нова форма за новото поколение.

Моето поколение също допуска грешки и те са…

Дара: Мислят, че всичко в интернет е истина.

Ивайло: Грешките на моето поколение са претенциите и голямото самочувствие, които повечето имат без основание и покритие, тъй като дори не четат книги.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Красотата ще спаси света“ днес означава …

Дара: За мен вътрешната красота на хората може да спаси света, стига всеки да погледне навътре в себе си и да обърне внимание на това, което се случва там – така хората ще станат по-добри и истински. За жалост, това е криворазбрана фраза, а ние живеем и в „криворазбрана цивилизация“.

Ивайло: „Красотата ще спаси света“ днес означава същото, което винаги е означавало, а именно красотата във всичките й форми.

Животът е невъзможен без…

Дара: Невъзможен е БЕЗ МУЗИКА!

Ивайло: Без моите приятели, моята работа, без всички неща, които ме правят щастлив. Храната, домашните любимци, морето, планината, любовта... Но на първо място животът е невъзможен без здравето.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Когато се събуждам, си казвам…

Дара: Go kill ‘em girl. Be the best YOU that you can be.

Ивайло: „Днес ще направя хората по-красиви отвсякога!“

Вярвам най-силно в…

Дара: В любовта към живота.

Ивайло: В себе си и собствените си инстинкти.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Светът ще стане по-добър, защото…

Дара: Защото съществуват приятелства като нашето с Ивайло.

Ивайло: Светът ще стане по-добър, ако всички имаме поне по един приятел, каквито сме ние с диването. Така я наричам аз Дарина Йотова, накратко Дара.

© КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Фотографии КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО, стайлинг КРИСТИАН ПИЖОВ, грим МОНА, коса ИВАЙЛО КОЛЕВ

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser