Преминете към основното съдържание

Даваме старт на наградите EMILY!

Те ще бъдат годишни и ще отличават най-големите професионалисти в сферата на маникюра, педикюра, ноктопластиката и арт фризьорството
© iStock

Миналата година избрахме "Любим маникюрист" – конкурс, който пожъна голям успех. Точно това накара екипа на "Стар Нейлз – България" да организиара нова бюти напревара.

Годишните награди EMILY, които се провеждат в партньорство със сайта Rozali.com, ще отличат любимите на аудиторията професионалисти в общо 8 категории:

  1. Маникюр – важна е общата визия на ръката, която включва добре оформена кожна гънка без наранявания, добре оформени и лакирани естествени нокти с лак или гел лак, без декорации, синхрон между форма на ноктите и обща визия на ръката и пръстите.
  2. Дизайн на маникюр – в тази категория участват снимки на ръчно рисувани декорации върху лакирани с лак или гел лак естествени нокти, като се отчита и общата визия на ръката.
  3. Дизайн екстремни нокти – тук формата на ноктите може да бъда различна (стилет, пайп, бадем и др.). Няма ограничения в дизайна и е хубаво снимките да са от различен ъгъл.
  4. Педикюр – важна е общата визия на ходилата, която включва добре оформена кожна гънка без наранявания, добре оформени и лакирани естествени нокти с лак или гел лак (без декорации, допуска се само френски маникюр) и добра визия на стъпалата.
  5. Цветно преобразяване – в тази категория участват снимки на колоритно боядисани коси и нестандартни цветови съчетания, като се отчита и общата визия на прическата. Снимките трябва да са преди и след процедурата.
  6. Арт кадър – изпращайте креативни снимки, в които са вплетени уменията на маникюрист, коафьор, стилист и фотограф. Акцентът трябва да е върху ноктите. 
  7. Терапевтичен педикюр – снимки преди и след третиране на проблемни нокти и кожа, които изискват специфични познания и техники. В тази категория ще се връчи и специалната награда VICTORY.
  8. Салон – в тази категория участват козметични салони, в които уюта, комфорта и здравето на клиента са от първостепенно значение.

Тази година можете да изпращате и кратко видео на творческия процес, което ще бъде публикувано на официалната страница на конкурса във Facebook. Голямата награда е ваучер на стойност 800 лв. за всяка от осемте категории.

До 30 септември можете да се регистрирате за участие в категориите на конкурса на сайта emily.rozali.com. От 1 септември 2019 г. започва онлайн гласуването в платформата emily.rozali.com. От "Стар Нейлз – България" са помислили и за гласуващите, като ще зарадват 20 от тях с общо 20 комплекта козметични продукти.

Подробна информация за условията, сроковете и наградите можете да прочетете тук.

Желаем ви успех!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser