Преминете към основното съдържание

David Koma включи знамето на Великобритания в колекцията си

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Ревюто на David Koma ни кара да обърнем специално внимание на аксесоарите или по-точно на затворените елегантни обувки и сандали на висок ток. Част от тях бяха комбинирани с черни чорапи, с надпис "LONDON". Някои от обувките имаха интересен акцент, който прикова погледите ни - принт на знамето на Великобритания.

David Koma ни изненада и с вечерните стайлинг идеи, които показа - елегантни къси черни рокли, с блещукащи камъни, които бяха акцент при доста от моделите му. Ретро стилът на пайетите е все още тук. Трудно се отказваме от тях, все пак те ни гарантират визия, която със сигурност няма как да остане незабелязана. Koma не пропусна и кожата в колекцията си есен-зима 2020-2021 - елегантните якета, рокли, ръкавици и сивият кожен панталон определено са символ на стил.

Неоново зеленият цвят се открои сред останалите. Това бе препратка към летните ни спомени, които могат да върнат положителното ни настроение нищо, че е зима. David Koma показа модели, които изглеждаха удобни, лесно превеждайки пълната си модна фантазия в ежедневни дрехи.

Всички визии от ревюто му в Лондон може да разгледате в галерията ни.

Още по етикети

дефилета , David Koma
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser