Преминете към основното съдържание

Дайте на кожата си най-доброто за здрава и сияйна визия

В ерата на инфлуенсърите и влогърите сме затрупани от видеа в социалните мрежи, в които популярни дами ежедневно ни представят своите тайни за поддържане на кожата на лицето – научихме се каква трябва да е последователността на използване на продуктите в рутината, какви техники за масаж да използваме, кои продукти да изберем за определен сезон и тип кожа. Но нека бъдем честни, всичко това можем просто да прочетем някъде. По-интересното в тези видеа е друго – тези популярни жени, които обикновено сме свикнали да виждаме старателно гримирани на светски събития и фотосесии, ни показват, че под грима кожата на лицето им е безупречно поддържана. И точно това трябва да вземем като поука – добрата грижа за кожата на лицето е от ключово значение за добрия ни външен вид. Постоянството и правилните продукти ще ни помогнат да я запазим здрава и млада по-дълго време.

Студът, слънцето, смяната на сезоните, редица вредни навици, както и напрегнатото ежедневие допринасят за това кожата ни да изглежда с неравен и сивкав тен, с тъмни кръгове и дехидратирана. За да възвърнем сияйната й форма, е необходимо да включим в рутината си продукти с подходящите активни съставки.

Biotrade ни помага в тази грижа с два нови продукта. Ето кои са те:

PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ ВИТАМИН C 15% и ПЕПТИДИ

Този серум залага на усъвършенствана, ултра-мощна и стабилна форма на витамин C: 3-O-ethyl ascorbic acid - стабилна форма, която не се оксидира лесно и не губи ефективността на активната съставка. Серумът може да се използва дори и при по- чувствителна кожа и не води до зачервяване и раздразнение на кожата. Прониква по-лесно и бързо в кожата. А за да бъде подсигурен дългият срок на годност, oзаряващият серум PURE SKIN се предлага в airless опаковка с помпа, в която не прониква въздух, който допълнително да окисли активните съставки в него.

Накратко - PURE SKIN озаряващ серум с витамин C изравнява тена и озарява кожата, изсветлява тъмните петна, стяга порите, изглажда кожата, изпълва фините линии и се бори с първите признаци на стареене.

PURE SKIN ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА и НИАЦИНАМИД

Вторият нов продукт на biotrade е хидратиращ серум с високо- и нискомолекулна хиалуронова киселина в комбинация с ниацинамид, който дълбоко хидратира кожата, увеличава плътността и еластичността й, и придава сияен вид.

Хиалуроновата киселина в него осигурява мощна и дълготрайна 3D хидратация. Свръхниското молекулно тегло й позволява да проникне до най-дълбоките слоеве на кожата, като я овлажнява и изпълва с плътност.

Ниацинамидът изглажда фините линии и бръчки, като подобрява структурата на кожата, ускорявайки регенерацията и синтеза на колаген и серамиди. Изсветлява и изравнява общия тен, и прави кожата сияйна, здрава и с по-младежки вид. Кожата е максимално защитена срещу влиянията на околната среда.

Грижете се за кожата на лицето си с любов и старание, отделяйте достатъчно време за рутината за грижа за кожата и избирайте подходящи продукти, за да я защитите от вредни влияния и да намалите признаците на стареене. Звучи лесно, нали? Наистина е!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser