Преминете към основното съдържание

Дайте най-доброто на кожата си през лятото

Максимална защита от вредните слънчеви лъчи.

Нямаме търпение най-после да дойде отпуската, да се изтегнем на плажа и да се порадваме на слънцето, да съберем тен и да се чувстваме секси със загорялата си кожа.

Но, както вече знаем, прекомерното излагане на слънце може да повлияе на здравето, особено на кожата, с краткосрочни и дълготрайни последици.

Краткосрочни:

- Епидермално удебеляване

- Зачервяване (изгаряне)

- Алергични реакции (радиодерматит)

- Производство на свободни радикали

(оксидативен стрес)

- Програмирана клетъчна смърт

- Увреждане на ДНК

Дълготрайни:

- Загуба на еластичност

- Преждевременно стареене (фотостареене)

- Развитие на предракови лезии

Докато телата ни имат множество естествени защитни механизми за борба с UV лъчите, необходима е и външна система за защита от слънцето, за ограничаване на увреждането на кожата.

Решението идва с BIOLOGIQUE RECHERCHE ЗА ЗАЩИТА НА ТЯЛОТО ОТ СЛЪНЦЕТО


Като допълнение към своята слънцезащитна линия за лице, Biologique Recherche разширява гамата си за защита от слънцето със специфичен продукт за тяло, наречен Protection U.V. Corps SPF 25, използвайки нови научни постижения, за да се бори ефективно с вредното влияние на слънцето. Protection U.V. Corps SPF 25 съдържа комбинация от 100% натурални, минерални и растителни филтри. Патентованата технология Triple Shield Complex е насочена към 100% от слънчевите лъчи (UVA + UVB +видима светлина+ инфрачерервени) и осигурява пълна защита чрез запазване на слънчевия капитал на кожата. Protection U.V. Corps SPF 25 е богат на овлажняващи и регенериращи активни съставки, които помагат за предотвратяване на стареенето и дехидратацията в епидермиса. Biologique Recherche предлага пълна гама от иновативни слънцезащитни продукти, включително продукт за тялото, който е подходящ за всички състояния на кожата, водоустойчив, екологичен и безопасен за океанските рифове. Като член-основател на организацията OceanoScientific за Biologique Recherche е от съществено значение да помогне за опазването на океаните.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser