Преминете към основното съдържание

Дейвид и Виктория Бекъм се готвят за бебе номер ПЕТ

Двойката е по стъпките на приятелите си Гордън и Тана Рамзи
Дейвид и Виктория със синовете си
Дейвид и Виктория със синовете си © Getty images

След като стана ясно, че двамата от най-известните готвачи в света - Джейми Оливър и Гордън Рамзи, ще стават бащи за пети път, по техните стъпки са тръгнали и звездното семейство Дейвид и Виктория Бекъм.

Според приятели на съпругата на Гордън - Тана Рамзи, която е много близка на бившата Пош Спайс, дизайнерката е готова да роди още едно бебе на съпруга си. Виктория дори вече е сменила хранителния си режим и заляга повече на спанак и броколи, които съдържат големи количества фолиева киселина. Макар че след раждането на дъщеря й Харпър, Вики да сподели, че спира дотук с децата, изглежда мнението й по въпроса се е променило. Дейвид, от своя страна, никога не е крил, че мечтае за още наследници.

Зложелатели споделиха, че решението й може и да е свързано с желанието й да запази семейството си с Дейвид, с когото през последните месеци не се разбират особено добре.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser