Преминете към основното съдържание

Дейзи Ридли е звезда с много таланти

Актрисата е фен на рап музиката
Джон и Дейзи
Джон и Дейзи © Getty images

Сладураната Дейзи Ридли, която се превърна в световна звезда още с първата си филмова роля и участието си в лентата "Star Wars", се оказа с множество таланти. Тя доказа, че, ако един ден актьорската й кариера забуксува или просто й омръзне, винаги може да се насочи към музикалната индустрия и по-специално към хип-хопа. 

Във видео, което е част от DVD-то на лентата "Междузвездни войни: Силата се пробужда", Дейзи и колегата й Джон Бойега демонстрират музикалната си колаборация - докато той показва уменията си в бийтбокса, тя импровизира чрез рап. 

Имам око за таланта и когато един ден Дейзи рапираше, отидох и й казах: „Мога да те направя голяма звезда“. Затова и решихме да направим колаборация“, споделя актьорът. След като двамата с Дейзи изпълняват общото си парче, актрисата казва: „Много се притесних, че трябва да го направя.“ Тя обаче няма от какво да се притеснява, тъй като определено се справя прекрасно. 

В интервю за списание ELLE Дейзи Ридли разкри, че все още не може да повярва, че първата й роля в киното е в толкова мащабна продукция като Star Wars. „Онова, което си мисля през цялото време, откакто съм в „Междузвездни войни“, е: „Защо аз?“, споделя Дейзи Ридли пред ELLE. „Трябваха ни актьори, които зрителите да припознаят като свои образи, не като герои, които вече са гледали другаде. Тъкмо от хора като Дейзи се нуждахме – донякъде с опит, но, като цяло, нови за играта“, обяснява режисьорът на „Силата се пробужда“ Джей Джей Ейбрамс.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser