Преминете към основното съдържание

DELIRIUM EXCLUSIVE BEAUTY BOUTIQUE отвори нов център в Paradise Center

Дестинацията за най-престижни козметични марки в света отваря своя 2-ри уникален, луксозен бутик в София

С голямо удоволствие “DELIRIUM EXCLUSIVE BEAUTY BOUTIQUE” съобщава отварянето на DELIRIUM Boutique в Paradise Center.

Следвайки успеха на DELIRIUM Boutique в Serdika Center, ново, луксозно шопинг изживяване влиза в София. Новият DELIRIUM Boutique в Paradise Center предлага уникален асортимент от най-добрите марки в света, предлагайки както утвърдени, така и нови луксозни бюти марки на емблематични глобални къщи.

“Изключително развълнувани сме да отворим нов обект, предлагащ бюти брандове и услуги от висок клас, като по този начин предлагаме екзклузивен достъп до една луксозна среда на съществуващите ни и нови клиенти. DELIRIUM Boutique в Serdika Center e доказал, че е синоним на луксозно шопинг изживяване от най-високо ниво, що се отнася до грижа за кожата, грим и нишова парфюмерия.” Христина Маринова, Управител.

Премиум светът на бутици DELIRIUM, воден от желанието за автентичност, предлага едни от най-добрите марки в сферата на красотата като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Bobbi Brown, Kilian Paris, Editions de Parfums Frédéric Malle, Herrera Confidential by Carolina Herrera и много други, както и утвърдени марки висок клас като La Prairie и Estée Lauder в една луксозна атмосфера, която провокира всички сетива.

С удоволстие искаме да представим в новия бутик DELIRIUM в Paradise и уникални марки като Philipp Plein, Grown Alchemist, Dr. Vranjes Firenze - колекция ексклузивни аромати за дома.

В новия ултрамодерен магазин, в рая на топ бюти брандовете и луксозни изживявания любителите на красотата ще се потопят в неповторимо 5* обслужване от висококвалифицираните експерти на DELIRIUM. Нашата мисия е да представим нов бюти подход с ултраперсонализиран ноу-хау на марките и услугите, които всеки клиент желае.

Златни и черни тонове, метални и мраморни детайли, лукс и елегантност се комбинират хармонично с модерното архитектурно изкуство и правят още по-осезаемо взаимодействието с висококачествените продукти и философията на всяка марка. Тази съвременна, луксозна атмосфера съвместно с концепцията за ултраперсонализация, създават привлекателно, удобно и релаксиращо изживяване, провокиращо всички сетива за новия луксозен потребител.

Също като своя символ DELIRIUM символизира страст, мистерия и високи очаквания.

Черната роза – рядко и красиво цвете – вдъхва увереност и ентусиазъм, символизирайки раждането на една нова ера на надежда и наслада. Това е едно ново начало, пътуване към неизследвани територии…

Този уникален подход в бюти ритейла ще бъде представен отново в София, Paradise Center през октомври…. Ще се осмелите ли да се отдадете на DELIRIUM?

Адреси:

 • Нов Delirium Exclusive Boutique, Paradise Center, бул. Черни Връх 100, ниво +1, 1407 София, +359883717720
 • Delirium Exclusive Boutique, Serdika Center, бул. Ситняково 48, ниво +1, 1505 София, +359883717719
 • Посетете ни: www.deliriumexclusive.com

  Последвайте ни и в социалните мрежи / : @DeliriumExclusive


  messages.loading
  Горе
  ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser