Преминете към основното съдържание

Демелца Полдарк или Елинор Томлинсън? И двете!

Красивата червенокоса актриса разказа повече за третия сезон на сериала „Полдарк“, който стартира на 3 април по Epic Drama
© Epic Drama

„Полдарк“ е от онези сериали, които по изключително стилен начин ни пренасят в миналото. И една от причините за това е прекрасната Елинор Томлинсън – 26-годишната британска актриса, която изпълнява ролята на Демелца Полдарк, съпругата на главния герой. Сега тя ни разказва за новия, трети сезон на сериала, който стартира на 8 април по Epic Drama, но и за себе си – както актриса и като жена. Приятно четене!

Елинор, има нов мъж, който влиза в живота на Демелца този сезон – Хю Армитаж.

Да. Полдарк ще види какво му се готви. Историята показва една много независима Демелца, което според мен е страхотно.

Имаш пръст в избирането на Джош Ухитехус за ролята на Хю, нали?

Търсеха някого, а аз съм снимала филм с Джош и споменах името му. Той е невероятен! Всъщност, пише и поезия.

Рос Полдарк има ли въобще идея какво се случва с Хю?

Не мисля, че това е правилната фраза, наистина. Демелца е поласкана, че има някой, който й обръща внимание. Рос играе класически герой през по-голямата част от времето и затова рядко го интересува какво се случва в дома му, въпреки че това го засяга лично. Мисля, че това, което Демелца харесва в Хю, е фактът, че той я приема такава, каквато е, приема, че не е перфектна и че няма аристократично потекло. Но не мисля, че връзката между Демелца и Хю е нещо повече от приятелство. Не е горещ, взривоопасен роман. По-скоро е бавно изгаряне, което идва от оттам, че тя дълго време е игнорирана от съпруга си.

Демелца ли иска Рос да разбере, че друг мъж е привлякъл вниманието й?

Мисля, че да. Ако Рос се отвори за техните отношения и обсъди с нея как се чувства, разкаже й за проблемите си, то тяхната връзка би била по-силна от всякога. Но може ли да го направи? Мисля, че всичко се крие в отговора на този въпрос. Това е нейната битка за пълноценна връзка.

Любовният триъгълник с Елизабет част ли е от миналото?

По-скоро не. Ако си спомняте как приключиха последните серии (Рос изневери на Демелца с първата си любов Елизабет), то ще видите, че това продължава да е основна тема и сега. Имам много малко сцени с Хейда Рийд (която играе Елизабет), но начинът, по който те комуникират е много интересен.

© Epic Drama

Какво ти харесва най-много в това да играеш Демелца?

Мисля, че това, да играя жена, чийто брак не е цветя и рози. Връзката между Рос и Демелца е изключително реалистична, а Демелца има огнен темперамент, което е страхотно за мен като актриса.

Мислиш ли, че героинята ти е по-независима и свободна от повечето жени от това време?

Напълно. Мисля, че точно това е най-хубаво в нея. Тя е много отдадена на собствените си вярвания и знае, че никога няма да бъде дама. Тя може да има по-хубави дрехи и може да не изглежда като мъжкарана, но това няма да е тя.

Колко от нея виждаш в себе си?

Интересен въпрос. Сякаш искам да приличам на нея. Тя е много забавна. След като прочетох книгите и говорих с Андрю Греъм (сина на автора на „Полдарк“ Уинстън Греъм, който е консултант на сериала), научих много за Демелца, но и за себе си като актриса. Вече искам да играя силни жени!

Червеният не е естественият цвят на косата ти, нали?

Не. Но съм с този цвят, защото снимаме „Полдарк“ по половин година и няма време да се боядисвам.

А харесва ли ти този цвят?

Да, вече се възприемам като червенокоса, което е малко странно. Кара ме да се чувствам по-уверена.

Защо според теб сериалът е такъв хит по целия свят?

Мисля, че самият сюжет е доста силен. Хората обичат романтиката, обичат аутсайдерите. Но освен това в сериала има и още толкова много прекрасни истории и характери.

Вижте още снимки на Елинор Томлинсън от снимките на третия сезон на "Полдарк"  в галерията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser