Преминете към основното съдържание

Деми Мур и Принц Андрю?

Слуховете за новата романтична двойка изненадаха всички
Деми Мур и Принц Андрю
Деми Мур и Принц Андрю © Splash

Ето една изненада: 53-годишната Деми Мур се среща с британския принц Андрю. Според таблоидите холивудската актриса и синът на кралица Елизабет II са луди един по друг. Това била причината звездата да посещава толкова често Лондон.

Кой може да предположи, но ги запознала именно бившата съпруга на принца – херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън. Бившите съпрузи са запазили добрите отношения помежду си, така че в края на май по време на коктейл Сара с радост представила на Андрю своята близка приятелка Деми.

© Splash

След тази среща двамата зачестили контактите си, които постепенно се превърнали в красива приказка. За влюбените се радвали всички: дъщерите на Андрю, принцесите Беатрис и Евгения, и дъщерите на Деми – Румър, Талула и Скаут. Дори и Кейт Мидълтън и принц Уилям не са против връзката му с холивудската актриса.

Недоволна е само кралица Елизабет II – според нея три пъти разведената Деми, която в миналото е имала проблеми с алкохола и наркотиците, не се вписва в британското кралско семейство. Самият принц Андрю обаче в миналото бил толкова палав, че приятелите му лепнали прякора Randy Andy. Така че от този роман може и да излезе интересна кралско-холивудска история. Нека видим!

© Splash

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser