Преминете към основното съдържание

Деми Мур, това ти ли си?

Актрисата втрещи зрителите на ревюто на Fendi, мрежата прегря от коментари за променения й външен вид

Вчера в Париж, в рамките на Седмицата на модата, се проведе дългоочакваното шоу на Fendi за публиката, а една от основните му звезди беше холивудската звезда Деми Мур. 58-годишната актриса участва в модното шоу заедно с по-младите си колежки - Кара Делевин, Бела Хадид и други. И докато за известните модели дефилетата са ежедневие (особено във времена БЕЗ пандемия), то Деми участва в подобни събития изключително рядко.

Ето защо актрисата бе истинската звезда на ревюто и всички погледи бяха насочени именно към нея. Изявата й обаче изненада повечето зрители – лицето на Деми е видимо променено след козметични интервенции но уви, резултатът е плачевен. Социалните мрежи буквално прегряха от коментари, като в повечето феновете на модата и на актрисата изразяват своето недоумение, защо й е било необходимо на звездата да се подлага на корекции.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser