Преминете към основното съдържание

Деп vs Хърд: Kоя е жертвата и кой истинският насилник?

Все повече и повече хора взимат страната на Джони Деп в продължителния съдебен процес с бившата му жена - Амбър Хърд

© getty

Животът на двама холивудски актьори отдавна се превърна в серия от безкрайни съдебни спорове. Те обменят взаимни обвинения редовно вече четири години.

Миналия уикенд Daily Mail публикува запис на разговор между Джони Деп и Амбър Хърд, благодарение на който стана ясно, че актрисата далеч не е жертва - самата тя е насилник.

Мрежата поиска да възстанови справедливостта и да изчисти репутацията на Джони Деп, който през последните пет години страда от лъжливите показания и обвинения на бившата си жена. Кинофеновете стартираха петиция и хаштаг #BoycottAmberHeard, която настоява отсраняването на Амбър от продължението на "Аквамен". Самият Джони беше отстранен от франчайза на "Карибски пирати" и са му отказани редица роли заради обвиненията на Хърд.

Военните действия се разгърнаха и в профила на Хърд в Instagram. Заради негативните коментари, звездата реши да премахне опцията за коментиране под последните си постове.


ИЗТЕКЛИТЕ ЗАПИСИ

"Не знам точно какви движения съм извършвала с ръцете си, но ти си добре, не съм те наранила, не съм те нападала с юмруци, само те удрях."

В записа, който циркулира из всички социални мрежи под хаштага #JusticeForJohnnyDepp се чува разговор от началото на съпружеския им живот през 2015 г.

Диалогът между двамата започва с обсъждане на проблемите на отношенията им, но скоро взима по-сериозен тон.

"Няма да се бия с теб. Ти ме удари снощи. Тръгнах си вчера само, за да предотвратя още повече насилие. Мила, вече съм ти казвал, че до смърт се страхувам, че някой ден това ще завърши с престъпление. Обичам те и искам да останеш моя съпруга, а аз - твоят съпруг"

В записа се чува гласът на Хърд, която заявява: "Не знам точно какви движения съм извършвала с ръцете си, но ти си добре, не съм те наранила, не съм те нападала с юмруци, само те удрях."

В следващ запис се чува гласът на Амбър, която казва, че не може да обещае, че няма да нападне актьора отново, защото понякога страшно много се ядосва и не може да се спре.

В друг телефонен разговор, публикуван в мрежата, може да се чуе, актрисата да твърди, че едва ли някой ще повярва на звездата от „Карибски пирати”. „Знаеш ли, че тежах 52 килограма? Наистина ли ще излезеш, Джони, и ще обявиш, че аз съм започнала всичко? Наистина ли?" - пита Хърд по време на разговора.

„Ти просто ме убиваш. Просто се опитваш да ме убиеш", отговаря Деп, оплакайки се, че заради скандала, който избухна около развода им, страдат децата му.

ДЕП срещу ХЪРД

Деп заведе дело срещу Хърд миналия май. Той поиска 50 милиона долара неимуществени вреди за статията, в която Хърд го обвини във физически тормоз. Деп твърди, че той е бил постоянната жертва на жена си, а не обратното. Като той положи доказателства, че Хърд е била тази, която го е замервала с тигани и други кухненски прибори.

Преди няколко месеца актьорът представи 87 видеозаписa на атаки на Амбър Хърд пред съда. Кадрите на камерите за видеонаблюдение са записали агресивното поведение на актрисата. Това се посочва в публикуваните правни документи. Никое от видеоматериалите на актьора не са станали публично достояние.

Според Деп Хърд непрекъснато го обиждал, удрял го и го ритал. Актьорът обвини също Хърд в измяна с Илон Мъск.

Адвокатите му смятат, че актрисата клевети бившия си съпруг след като е разбала, че той иска да се разведе с нея, за да привлече вниманието към себе си и по този начин да стимулира кариерата си.

Документите по делото сочат, че Деп разказва и за случая, когато звездата от "Аквамен" става физически и емоционално агресивна към него, защото той е закъснял за партито по случай нейния рожден ден. Деп твърди, че е уведомил бившата си жена, че няма да може да дойде навреме поради важна среща. Хърд, обаче, се разстройва, че Деп не е там. Според него актрисата многократно го ударила по лицето, оставяйки яйцевидна подутина под дясното му око.

Звездата от „Едуард Ножици“ също говори за времето, когато Хърд или една от нейните приятелки се изхождат на леглото му. Актьорът споделя, че инцидентът е станал точно преди те да заминат за Coachella.

За инцидента говори Кевин Мърфи, мениджър на бившата двойка. Той казва, че актрисата му отговаря, че това е просто „безобидна шега“, която Деп очевидно не е разбрал. В по-късен разговор с бившия си съпруг по телефона, тя твърди, че това изобщо не се е случвало и е плод на неговото въображение.

© getty

Изглежда Амбър Хърд няма намерение да се предава. Актрисата внесе нов иск в съда като изисква в делото да се разглеждат и отношенията на Джони Деп ... с Харви Уейнстийн. Припомняме, режисьорът беше обвинен в сексуален тормоз и неподходящо поведение, в резултат на което се появи цялото движение #MeToo.

Компанията на Уейстийн продуцира няколко филма с Джони Деп. Водена от познатата поговорка, "с кого се събереш, такъв и ставаш", актрисата смята, че може телефонните записи да изиграят ключова роля в продължаващата ѝ борба с бившия ѝ съпруг.

Припомняме, че Хърд и Деп се разведоха официално през януари 2017 г. Двамата се ожениха през 2015 г., а следващата година актрисата подаде молба за развод, обвинявайки съпруга си в домашно насилие. Още в началото на делото бившите любови на акьора го защитиха и го подкрепиха наричайки го "любящ и грижовен" човек.

Джони Деп, Илон Мъск и Шон Пен – какво е общото между мъжете на Амбър Хърд

Вижте повече

Джони Деп, Илон Мъск и Шон Пен – какво е общото между мъжете на Амбър Хърд

Три основни принципа, по които актрисата избира възлюбените си

Арестували Амбър Хърд за побой над бившето й гадже

Вижте повече

Арестували Амбър Хърд за побой над бившето й гадже

Бенисио Дел Торо защити съпруга й Джони Деп

Още по етикети

Джони Деп , Амбър Хърд
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser