Преминете към основното съдържание

Destiny's Child отново се събраха

Бионсе, Кели и Мишел се щракнаха за спомен
Бионсе, Кели и Мишел
Бионсе, Кели и Мишел © Instagram

Едва ли феновете на Destiny's Child ще забравят изненадващото събиране на трите си любимки през 2013 г. Тогава Бионсе беше специален гост-изпълнител на спортното събитие Super Bowl и забавлява зрителите с 12-минутно шоу по време на паузата между двете полувремена.

В програмата й, освен солови изпълнения, имаше и такова, в което се включиха двете й бивши колежки от женското трио - Кели и Мишел. Това определено хвърли в екстаз милионите им почитатели по света, които се надяват, че някой ден отново ще видят любимките си заедно на сцената.

Е, засега това си остава в сферата на бъдещите им творчески планове. Важното е обаче, че трите продължават да поддържат прекрасни отношения помежду си. Това ясно си пролича и от общата им снимка, която трите певици си направиха на 35-ия рожден ден на Кели.

Сред гостите на партито, което се състоя в шикозен ресторант в Лос Анджелис, беше и майката на Бионсе - Тина, сестрата на певицата Соланж, актрисата от "Малки сладки лъжкини" Бианка Лоусън и други.

© Instagram, Кели и Мишел

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

певица , парти , Бионсе
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser