Преминете към основното съдържание

Бебе № 6 за Алек и Хилария Болдуин

Неочакваната новина повдигна въпроса коя е майката

62-годишният Алек Болдуин и 37-годишната му съпруга Хилария имат шесто общо дете. Добрата новина сподели съпругата на актьора, която публикува снимка с шестте си деца в Instagram.

Не е известно как е родено детето на двойката. Преди пет месеца Хилария роди син, след като преди това претърпя два спонтанни аборта за една година. Очевидно тя не е износила шестото бебе. Може би двойката е използвала сурогатна майка.

Съпругата на Алек изключи коментарите за новата снимка. Но съпругът й не направи това и доста грубо отговори на свой последовател, който го попита коя е майката на детето.

„Жена ви не беше бременна. Ако сурогатна майка е родила дете или сте го осиновили, кажете. Ако е родено в резултат на любовна връзка и вие и жена ви сте решили да го отгледате, кажете така. А ако не искате да кажете нищо, защо и двамата не спрете да публикувате снимки в преследване на кликове? Просто отгледайте стоте си деца без да го правите публично.”,написа последователят.

Болдуин го посъветва да не се бърка в неща, които не са негова работа.

Интересното е, че още през ноември Хилария призна в интервю, че по време на пандемията е била много уморена и за момента със съпруга й не са планирали нов наследник.

„Мисля, че в условия на Covid това би било просто лудост.”

За Болдуин новороденото е седмо дете. Той има 25-годишна дъщеря Айрланд от брака си с Ким Бейсинджър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser