Преминете към основното съдържание
Дева

Годишен хороскоп

Зодия Дева

24 август - 23 септември


Зодия Дева - Годишен хороскоп

От вас зависи да прекратите отношенията си с всички, които ви вредят, или да продължите да ги поддържате само защото сте ги превърнали в навик. Промените през 2017 г. са неочаквани и много, но са във ваша полза. Пътувайте без колебание и не отказвайте предложение за задгранична командировка, което ще ви донесе полза и възможности за нови делови партньори.

Лично

През идната година от вас се иска да намалите ритъма на работа, защото ще се сблъсквате с трудности, обикновено породени от вашата прибързаност, стари грешки или от странични фактори и провали на вашите колеги. Не само амбицията, а и благотворното влияние на звездите са причината да осъществявате всичките си желания.

Стил

Годината ще бъде успешна за вашия имидж, ако се опитате да бъдете малко по-смели, както в облеклото за свободното време, така и в служебното. Отворете гардероба си в началото на годината и изнесете от там всичко, което не сте носили в последно време. Особено всичко сиво, кафяво и скучно. Време е да покажете на света най-доброто от себе си.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser