Преминете към основното съдържание

Дева Касел + Лука Саландра = най-красивата двойка на лятото

Не можем да откъснем очи от тези двамата

реди година Дева спря дъха на модния свят със своята красота и от този момент всички се интересуваха от едно – на кого би дала сърцето си прелестната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел?

Оказва се, че сърцето й вече е заето. Преди няколко дни Дева и приятелят й публикуваха общи снимки в социалните мрежи. Дева надписа : „Ние сме заедно вече на половината от пътя на Земята около Слънцето. Обичам те". Гаджето й отговори със слънчице..

Избранникът на дева се казва Лука Саландра и е френски модел. Той е не по-малко красив от своята приятелка. Гледайки тази красива двойка, можете безкрайно да се възхищавате на тяхната младост и хармония.


Двамата са заедно от шест месеца. За Лука се знае, че е учил и живее в Париж, но има италиански корени. От няколко години младежът участва в рекламни кампании и шоу програми.

16-годишната Дева също стартира кариера на модел – тя вече подписа дебютния си рекламен договор с Dolce & Gabbana и стана посланик на парфюмната линия на марката, както и лицето на аромата Dolce Shine.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser