Преминете към основното съдържание

Дейвид Бекъм смъмри сина си: "В нашето семейство не правим така!"

Бекъм е недоволен от най-големия си син Бруклин, чиято съпруга публично обсъжда разногласията си с Виктория. Това съобщава Daily Mail, позовавайки се на свои източници.

Преди време Никола Пелц даде интервю, в което разкри, че Виктория не е успяла да направи булчинската рокля, която е искала, и я е "игнорирала"от подготовката за сватбената церемонията.

Според източника на изданието, Бекъм не е имал причина да говори остро със сина си преди, но тази история го вбесила и му казал: „Ние не правим това в нашето семейство - и вие двамата знаете за това. Какво ще се случи по-нататък зависи от вас, но драмата приключи.“ Източникът добавя, че според Бекъм тази ситуация "изважда мръсното бельо на показ." Дейвид добавил, че "Бруклин е забравил, че е Бекъм".

Източници, близки до семейство Бекъм, твърдят още, че Дейвид и Виктория сравняват тази ситуация с разцеплението в британското кралско семейство и отчуждението на принц Хари заради Меган Маркъл - и в двете ситуации техните "американски съпруги" са виновни за конфликта на мъжете със семействата им.

Слуховете за конфликт между Никола Пелц и Виктория Бекъм се появиха малко след сватбата на Бруклин. Ползватели на социалните мрежи отбелязаха, че Никола е избрала рокля на Versace за церемонията, а не на марката на Victoria. По-късно в Instagram* профила на Никола се появи емоционален пост и снимка с разплакано лице. Тя каза, че "хората я нараняват", а феновете й веднага помислиха, че това е Виктория Бекъм.

Самата Виктория не коментира конфликта със снаха си, но по-рано в медиите се появиха информации, че интервюто на Никола я е ядосало.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser