Преминете към основното съдържание

Дядо Коледа, ако искаш да ни усмихнеш, донеси ни новия фотоепилатор Braun Silk-expert IPL!

С революционна, интелигентна и безопасна технология, изключително лесен за употреба в домашни условия, фотоепилаторът на Braun обещава бързи и трайни резултати върху цялото тяло

Коледа е идеалното време за старт на фотоепилацията! А тази Коледа е идеалното време да пренесем революционната технология вкъщи и да имаме удобството по всяко време на денонощието да започнем интензивни процедури, които само след няколко седмици ще ни донесат трайни резултати.

Това ни посъветва д-р Валерия Матеева, експерт-дерматолог в клиника по дерматология и венерология към Военномедицинска академия, която сподели експертното си мнение по темата за фотоепилирането в домашни условия. И представи новото бижу Braun Silk-expert IPL в Paradise Center, който вече е номер едно в списъка ни с желания към Дядо Коледа!

Трудно е да устоим на предимствата, които новият фотоепилатор предлага, при това без да е нужно да ходим в специализиран салон. „Често ми се случва в десет вечерта да се сетя, че пропуснах процедурата си по фотоепилация в салона. За мен като майка и работеща жена времето е най-ценно и новият Braun Silk-expert IPL в това отношение е огромно предимство, защото мога да го използвам всеки сезон и по всяко време на денонощието“, сподели д-р Матеева.

Според нея през първите три месеца процедурите трябва да са интензивни – веднъж седмично, след което да се разредят според бързината на растеж на косъма. Нужно е ден преди фотоепилацията косъмчетата да бъдат обръснати.

© iStock

Интелигентната му технология премахва напълно нуждата да гадаете и съпоставяте цвета на кожата си с цветови диаграми и автоматично настройва интензитета на светлината на оптималното за кожата ниво. Сензорът SensoAdapt™ разпознава цвета на кожата непрекъснато, до 80 пъти на секунда, и наглася интензитета на светлината на точното ниво за всеки импулс. Това е от изключително значение, тъй като цветът на кожата се различава не само в отделните части на тялото, но и в рамките на една зона. Това е изключително бърза IPL технология за високоенергийни нива, с импулси на всеки 0,9-1,9 секунди. По този начин третирането на крак или ръка трае само 8 минути.   

Д-р Матеева демонстрира на място колко лесно и безопасно работи фотоепилаторът. Ето и най-големите му предимства на Braun Silk-expert IPL, в които се убедихме: 

 • подходящ е за третиране на чувствителни зони 
 • сравнително безболезнен е
 • има контрол върху интензивността на светлинния импулс
 • има режим на приплъзване, който предотвратява пропуснати участъци
 • приложим е за лицеви зони
 • няма нужда от презареждане
 • забележително бързо намаляване на окосмяването
 • с 300 000 импулса, което означава 15 години процедури на цялото тяло или 35 години за по-малки зони
 • притежава сензор SensoAdapt, който автоматично прочита тона на кожата
 • изключително бърз при употреба
 • може да се използва и през лятото

Как работи?

Фотоепилаторът Braun Silk-expert IPL работи под повърхността на кожата като атакува меланина във фоликулите на косъма и спомага да се прекъсне цикълa на повторния растеж. При продължителна и редовна употреба, устройството спомага да се предотврати нежеланото окосмяване по повърхността на кожата. Braun Silk-expert IPL има технологията SensoAdapt, което означава, че устройството отчита непрекъснато тона на кожата (до 80 пъти в секунда) и автоматично настройва интензитета на светлинния импулс.

Това е важно, защото всеки тип кожата изисква различно ниво на светлинна енергия, за да бъде процедурата максимално безопасна и ефективна. Това е стъпка към иновативна технология, на която можем да заложим още сега и която ще се развива още в бъдещето.

Оптимално, бързо и лесно третиране

Съществуват два режима на третиране: припълзване и единично натикане

Режимът приплъзване позволява бърза и ефективна обработка и се препоръчва за големи участъци, докато единичното натискане се препоръчва за третиране на чувствителни или труднодостъпни места.

Също така, има три различни режима на работа на интензивност на светлинния импулс, от които да избирате – нормален, нежен или изключително нежен.


При клиничен тест 94% от жените твърдят, че са постигнали забележими резултати само след три месеца употреба, а 89% са имали видимо намаляване на косъмчетата в третираната област 12 месеца след последната процедура.


Всички настройки използват технологията SensoAdapt, която непрекъснато пренастройва лъча и отчита всяка следваща зона, която ще се третира.

Точно около Коледа можете да се възползвате от услугата 100 дни тест  период, при който всички фотоепилатори на марката, закупени до 31.12.2017 г. могат да бъдат върнати в рамките на 100 дни, ако очакванията не са оправдани.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser