Преминете към основното съдържание

Диляна Попова в ролята на телефонистка

Красавицата влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас - "Оркестър без име"
Диляна Попова
Диляна Попова

Красивата Диляна Попова ще играе роля в най-големия мюзикъл, правен някога у нас - „Оркестър без име“. На 1 ноември на сцената на „Арена Армеец“ брюнетката ще се превъплъти в ролята на красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.

Красивата Диляна ще играе ролята на телефонистка в мюзикъла "Оркестър без име".

След като зад гърба си вече има няколко успешни участия в български сериали и филми на голям екран, актрисата от „Стъклен дом“, „Love.net“ и „Секс академия: мъже“ се впуска в изцяло ново за нея предизвикателство – мюзикъл.

В комедийния спектакъл харизматичният модел ще си партнира с големия актьор Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Мюзикълът "Оркестър без име" ще се играе на 1 ноември.

В „Оркестър без име“ ще участват още Мария Илиева (в ролята на Ваня), Николай Урумов (в ролята на Другаря Миташки), Румен Угрински (в ролята на Гошето), Стефан Щерев (в ролята на Велко). Със специално участие е великият Георги Мамалев.

Мюзикълът ще се играе на 1 ноември, но билетите вече са в продажба.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser