Преминете към основното съдържание

Диляна Попова във вълнуващ моден проект

Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към своята страст модата, но този път отново в амплоато на дизайнер
© press

Заедно с един от най-близките си приятели - Росен Георгиев, те представиха част от новата колекция на бранда Ross by Ross в сърцето на София - Художествената галерия на ул. Оборище.

Най-актуалната локация за култура и изкуство посрещна личности от света на бизнеса и дипломатическите среди. Те изненадаха гостите с нестандартно решение - дрехите от модната колекция бяха представени като експонати, които могат да бъдат разгледани отблизо и за по-дълго време - предимство, липсващо при стандартния catwalk.

Основните дизайни от колекцията са на креативиния Росен Георгиев, познат и като създател на няколко успешни морски ресторанта и най-любими пекарни в столицата. Пред своите гости, Росен с кратко, но емоционално слово  благодари на Диляна за подкрепата и вдъхновението, с които тя му е помогнала за създаването на част от моделите.

© press

За новото си амплоа, той сподели, че е дългогодишна мечта, като и в този случай за предприемача е бил важен всеки един детайл - висококачествените платове са внос от Италия, като принтовете също са дизайнерски.

Линията е вдъхновена от класиците - YSL, Dior, Chanel, като основната цел на колекцията е да представи модата като начин на живот и да предложи високо качество на дамите, които следят световните тенденции.

Още по етикети

мода , Диляна Попова
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser