Преминете към основното съдържание

Димитър Бербатов се връща у нас заради талантливите деца

Фондацията на футболиста ще раздаде награди за осми път
Димитър Бербатов с талантливите деца
Димитър Бербатов с талантливите деца

За осма поредна година фондацията на Димитър Бербатов и лично той ще връчат награди на най-талантливите деца на България. Церемонията, заради която успешният игра отново ще пристигне у нас, ще се състои на 10 юни, от 18:30 ч., в амфитеатъра на Sofia Ring Mall. 

Фондация “Димитър Бербатов” е основана от топ футболиста, воден от желанието да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

„Димитър Бербатов е пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха. Целите на проекта са да създаде сред децата нагласа на уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намали агресията и насилието сред подрастващите, чрез пренасочване на енергията им в градивна посока“, са част от благородните цели на футболния идол.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser