Преминете към основното съдържание

DIOR ни омагьоса с Фестивала на новата луна и аромата на новия Sauvage

Магията на безлунната нощ пренесе гостите на #NewMoonFestival извън времето и пространството

Малко са събитията, които оставят следа в спомените на гостите си. А от DIOR бяха решили да направят точно това - да превърнат един ден в края на август в преживяване, което е невъзможно да бъде забравено.

Представете си да пътувате повече от час път към неизвестно място. Представете си как пристигате до едно невероятно природно творение - яз. Пчелина, където сред широките му полета виждате разположен истински бохо рай. Преставете си как мракът на безлунната нощ бавно се спуска, за да разкрие мистиката на Фестивала на новата луна и уханието на новия още по-силен аромат от семейството на Sauvage - Parfum. Така ще получите само бегла представа за това, което се случи на #NewMoonFestival.

Бранд мениджърът на DIOR Ралица Маринова лично посрещна гостите, след което разказа повече за Фестивала на новата луна, който всъщност се провежда едновременно в десетки държави по целия свят.

След това гостите имаха възможността да опитат два силни коктейла, създадени специално за новия Sauvage. А сме сигурни, че някои от тях си пожелаваха нещо под клоните на загадъчното дърво-тотем, осеяно с капани за сънища и сякаш закрилящо всички присъстващи със синята си светлина.

Но това не беше всичко! Гостите се насладиха и на възможността да създадат свой личен спомен от този магичен момент - ръчно правено бижу или собствен персонализиран капан за сънища, а някои от тях оставиха спомена върху себе си с татуировки с къна.

Трейнерът на марката за България Петя Петкова издаде любопитната история зад създаването на новия аромат, а с падането на вечерта и под звуците на перкусиите на талантливия мулти инструменталист Петър Йорданов-Бъни гостите станаха свидетели на пламването на огнения надпис SAUVAGE, който сякаш беше част от мистичен ритуал. Последва нажежаващото изпълнение на новоизгряващата българска алтернативна електро рок банда Robbers On Parole.

Дълбоката тъмна нощ на новолунието, звездите, дивата природа и топлината на запаления огън - цялото това усещане е събрано в един аромат, създаден за мъжа с неукротим свободен дух. Четири години след лансирането на първия Sauvage, превърнал се в най-желания мъжки парфюм, идва новото вдъхновение на парфюмериста на DIOR Франсоа Демаши. Можем да се опитаме да опишем Sauvage Parfum, назовавайки нотките му на пикантна мандарина, меки обгръщащи зърна тонка и дълбока топла следа на сандалово дърво от Шри Ланка... Но истината е, че уханието е като едно омайно заклинание, поверяващо ни тайните на мистичното новолуние.

А сега е време да се насладите на събитието не само на думи, но и със снимки. Просто разгледайте галерията ни!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser