Преминете към основното съдържание

Dior разбира мъжете

Ароматен шок и въздействаща визия: името й е Sauvage

В историята си парфюмна къща Dior винаги е умеела да разбира и да изненадва мъжете, като създава удивителни аромати, любими на няколко поколения. С всеки аромат, с всяка история се появява нова автентична личност, мъж, надарен с уникална задълбоченост. Героят Dior е силен и мощен като истински персонаж от киното... Eau Sauvage показа невиждан дотогава мъж, авантюристът на Fahrenheit постави света в краката си, а волният принц на Dior Homme го съблазни.

През 2015 г парфюмната къща навлезе в нова територия за мъжете и създаде истински ароматен шок с притегателната сила на велика класика. Въздействието идва още с името - “Sauvage” /див, непокорен, необуздан, първичен, неукротим, неопитомен/. Dior име! Сблъсък на Дивото и Благородното.

Следващата генерация "Sauvage", която се забавлява с историята на марката и чертае сама новата си и модерна съдба. Eau Sauvage е вечна класика, безспорен символ на добрия вкус. Новият "Sauvage" е непосредствен и силен, като манифест за свобода.

Уханието

"Sauvage" е радикален, моментален мъжествен аромат. Точно какъвто го искаше Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец: суров, див и благороден едновременно. Аромат с дълготрайна свежест, изтъкан около дървесна структура.

В началото е Бергамотът - силен като студен вятър. Експлозия от доминираща свежест. Това е единственият бергамот, който Франсоа Демаши избра и моделира сам. Това е неговия "savage" бергамот, който възтържествува в прекомерни дози.

Постепенно се появява Ambroxan® и бавно разгръща благородните си амброви нотки. Смолата, тамян, черен пипер от Съчуан и розов пипер изпускат, пронизващ здравец, богат ветивер, лавандула от Ваклуз и Дром, пачули.... все символи на мъжествеността.

"'Sauvage' моментално ми проговори. Идеята ми имаше ясна посока и силно изявление. Беше като необработен камък, който аз изваях и моделирах.", Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец

Луксозна, изчистена и компактна, но с чувствени линии, бутилка отразява мъжествената величественост на марковия аромат. Бутилка, която притежава цялото великолепие на технически подвизи и развитие, трупани с години.

И Johnny Depp показва истинската си същност...

Няма нищо по-достойно от мъж, който плаче. Неговата единствена, свобождаваща сълза е признак за неговото заминаване. Шаманът "Sauvage" знае, че всеки образ е послание: “Не в главата, а в сърцето”

Музиката е композирана от Ry Cooder /жива легенда, считан за един от най-големите китаристи на всички времена/специално за тези образи и следва Depp в пустинното му пътешествие в племенния пулс и ритъм на американско-индианските барабани.

Досега Джони Деп никога не е бил лице на парфюм. Никога не е изпълнявал ролята на друг характер, освен образите, маркирали славната му кариера. Сега е мъжът "Sauvage" на Dior.

В "Sauvage" е модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си. Безпрецедентно изиграна роля, с която разчупва шаблона на собствената си идентичност. Актьорът отдаде тялото и душата си на Dior, за да превърне този аромат в символ.

В чест на една година от лансирането на най-успешния аромат SAUVAGE, на пазара днес е новата разфасовка на този пристрастяваш аромат от 200 мл. 

От 28.09 до 2.10 колата от клипа SAUVAGE ще бъде позиционирана в THE MALL. Може да се присъедините, за да отпразнувате вълнуващо 1 година  от лансирането на аромата заедно с екипа на Dior. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser