Преминете към основното съдържание

Dior с нова визия, отговаряща на промените, вследствие на пандемията

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Пренасяме се в един от най-романтичните градове, за да се потопим в елегантно модно приключение заедно с Dior. Отиваме в Париж! Седмицата на модата ни накара да мислим за пролетта, нищо, че е краят на септември. На 29-ти, по време на представянето на новата си пролетна колекция за 2021 г., Мария Грация Киури обясни, че вследствие на пандемията, нейната мисия като дизайнер е още по-важна. „Трябваше да подходим към тази колекция иновативно спрямо дизайна. Живеем по различен начин и прекарваме повече време вкъщи. Дрехите ни трябва да отразяват този нов начин на живот”, сподели тя.

„Най-важното за мен беше да осъзная новия силует на Dior: сако, риза и панталони. Мисля, че това е визията, която наистина отговаря на промените.”, допълни дизайнерката. Тя комбинира дрехите и аксесоарите така, че да създаде нещо различно, което да бъде удобно дори и вкъщи, но изключително елегантно и стилно. Киури не пропусна да включи и любимите си дълги феерични рокли, в които сме влюбени, защото са подходящи както за романтични вечерни срещи, така и за чаша кафе у дома, в компанията на най-добрата приятелка.

Всички модни идеи от ревюто в Париж, може да намерите в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser