Преминете към основното съдържание

District - новият магазин за кецове, спортни и ежедневни обувки в Paradise Center

Официалното откриване бе отпразнувано със стилно DJ парти, много гости и приятели

District е името на най-новия магазин, където всички почитатели на кецовете, спортните и ежедневни обувки могат да открият най-новите модели на брандовете adidas, adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Quiksilver, Roxy, Lacoste, Caterpillar, Helly Hansen, Lowa, Keen. Партито по повод официалното откриване се състоя на 25 май в Paradise Center, на което присъстваха много гости и приятели на магазина. За настроението на всички се погрижи специален DJ, а гостите се наслаждаваха на кулоритните спортни стоки, отпивайки вкусна краф бира.


District е проект на българската верига за спортни стоки – SPORT DEPOT. Официален партньор е на европейската верига – SPORT 2000 International. Това е вторият обект от веригата магазини, които предстои да бъдат открити съвсем скоро в София и по-големите градове в страната. 

В култовия магазин можете да откриете голям избор от луксозни спортни и ежедневни обувки, а създателите му са се погрижили магазина да носи неповторим стил и дух. Специално подбраната селекция от обувки ще ви вдъхнови да изглеждате добре и ще помогне за ежедневния стил и комфорт.
Плановете на District са новия бранд спортни магазини да се превърне в най-голямата верига магазини в страната, специализирани за спортни и ежедневни обувки от най-реномираните световни марки. Съвсем скоро предстои стартирането и на онлайн продажби.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser