Преминете към основното съдържание

Дивна избра да се разкраси в къта на „ELLE препоръчва“

Младата певица изненадва и с новото си видео “Без въпросителни”
© Иван Василев

Днес Дивна бе гост на „ELLE препоръчва“ в The Mall и избра да си направи грим и прическа от професионалистите. За косата й се погрижиха коафьорите от Christian of Roma, а за грима й бе избрана най-добрата декоративна козметика от Sephora. Така Дивна отново ни убеди, че знае как да си достави удоволствие в живота. Но не само. Знае как и да го подари на всички нас.

В новото си видео “Без въпросителни” една от любимите ни певици отново ни изненадва с израстването си като артист и визията си на красива млада дама. Останахме без думи не само при вида на естествената красота на Дивна в къта на „ELLE препоръчва“, но и от визията й във видеото - по-стилна, по-женствена и по-категорична в изпълнението си отвсякога. Да задаваме въпроси е последното, което ни хрумва, когато слушаме песента “Без въпросителни” по музика на Боян Христов и Илия Григоров.

В момент на подготовка на прическата на Дивна от професионалистите от Christian of Roma

През последните няколко години с удоволствие наблюдаваме как Дивна от чаровен тийнейджър порастна и се превърна в красива млада жена. Музикалната й дарба беше доказана пред публиката още когато Дивна беше на 11 години в шоуто “Пей с мен” и оттогава малкото момиче не спира да работи, за да убеди феновете, че постепенно, но категорично се превръща в сериозен изпълнител със запазено място на българската музикална сцена.

Новата песен на Дивна е създадена от екипа на Монте Мюзик с музикален продуцент Графа, Веселин Ценов - аранжимент, а за текста заслуга имат Илия Григоров и самата Дивна. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion, а оператор - Андрей Андреев.

Перфектен грим за красивото лице на Дивна с декоративната козметика от Sephora

Е, Дивна вече е пълнолетна и в момента подготвя клубната си програма, която ще представи на феновете си в цялата страна. Успех на една от любимите на екипа на ELLE Бългфария български певици!

Кадър от видеото на новата песен на Дивна "Без въпросителни"

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser