Преминете към основното съдържание

Дизайнерът на принцеса Даяна дава съвети за сватбената рокля на Меган Маркъл

Дейвид Емануел дава мнението си относно роклята на бъдещата принцеса

Уелският дизайнер Дейвид Емануел, който е създал сватбеното облекло на Лейди Ди, коментира роклята на Меган. Дизайнерът си спомни за дългия шлейф на Даяна:

"В какво бих облякъл Меган? Бих избрал гладък плат и чисти цветове, дълъг шлейф. Тя не може да изглежда като секс бомба на сватбата си, а трябва да бъде величествена", каза Емануел.

За Даяна Спенсър той създаде копринена рокля украсена с перли, пайети и дантели. След сватбата, принцесата многократно я облича на много други събития.


ЩЕ ЗАГУБИ ЛИ МЕГАН МАРКЪЛ, АКО ПРОМЕНИ СТИЛА СИ ЗАРАДИ БЪКИНГАМ?


"Когато Даяна влизаше в стаята, тя я озаряваше. Липсва ми това. Липсва ми нейната енергия.Тя имаше искрящи очи, в които се виждаше пламъчето на пакостница. Тя беше сладка и грижовна. Всеки път, когато работех върху нейна рокля, тя ми оставяше бележка, в която ми благодари. Дори когато бързаше, винаги намираше минута, за да вземе писалката. Беше красива, искрена и специална." 

Припомняме, че сватбата на Меган Маркъл и принц Хари ще се проведе на 19 май. Бъдещата принцеса, все още не е издала името на дизайнера, който е работил върху създаването на нейната булченска рокля.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser