Преминете към основното съдържание

Дизайни на Росица Мршич могат да се видят сега в ИВАН АСЕН 22

Любимата македонска дизайнерка продължава да живее и твори в Скопие, а ексклузивно в България, колекциите ѝ се представят в шоурума на ИВАН АСЕН 22

Росица Мршич е съвременна, софистицирана международна марка със смел и архитектурен, но същевременно изключително женствен дизайн, отразяващ визията на дизайнерката за силни, чувствени жени, които залагат на безвременната естетика.

В стремежа си да експериментира с класически силуети, чрез плоски кройки и триизмерни техники на драпиране, дизайнерката се провокира да създава все по-иновативни форми по много фин и напредничав начин.

Росица Мршич е емблематично име в дизайнерския кръг на ИВАН АСЕН 22 с многобройни български и международни почитатели.

Работата й обхваща различни области на модната индустрия, като дизайнер за локални македонски брандове, преподавател в Accademia Italiana в Бангкок, Тайланд и Скопие, дизайнер за различни модни колекции на международни марки, а от 2009 работи за собствения си моден лейбъл.

Със своята изискана колекция "10 / 22" Росица празнува 10-годишнината от създаването на едноименния си лейбъл.

Моделите ще могат да бъдат видяни и пробвани на ИВАН АСЕН 22 до 10.12.включително, с работно време на 8.12. неделя от 14:00-20:00 ч., на 9. и 10.12. от 16:00 - 20:00 ч.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser