Преминете към основното съдържание

Дизайнерът на Balmain Оливие Рустен със сериозни наранявания след експлозия

Страшният инцидент се случил преди година, но креативният директор на марката реши да говори за кошмарния период в живота си, изгарянията и операциите точно сега.

На 9 октомври креативният директор на Balmain отпразнува своя „втори рожден ден“. Оливие Рустен публикува сърцераздирателна публикация в Instagram, в която говори за ужасния инцидент и трудните операции, които е трябвало да изтърпи.

Френският моден дизайнер Оливие Рустен разказа, че дълго време крил трагичния инцидент дори от близките си. „Точно преди година камината в къщата ми избухна“, сподели дизайнерът на своите 7 милиона абонати. Той подкрепи текста с шокиращо изображение, на което торсът и ръцете му са превързани, а лицето му е изгорено.

„Събудих се на следващата сутрин в болницата„ Сейнт Луис “в Париж. Страхотният персонал на тази известна болница, която по това време се занимаваше с огромен брой случаи на COVID-19, положи невероятна грижа за мен. Не знам как да им благодаря “, продължи Оливие.

По-нататък той каза, че е скрил нараняванията си поради „манията за съвършенство, с което модата е известна, и собствената си несигурност“. Докато изгарянията му заздравявали, той продължавал да работи върху нови колекции на Balmain, криейки последствията от инцидента зад маски, блузи с поло яка и масивни бижута. Лечението на дизайнерът продължава и досега.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser