Преминете към основното съдържание

Джазът среща киното

Музиката от филмите на 20 век в албум на Мира Кацарова

След успешното турне в цялата страна през изминалата година, 2015 ще отбележи донякъде логичното развитие на проекта Cinema в нов студиен албум на Мира Кацарова. Той ще носи заглавието „My Cinema“ и ще излезе в близките месеци на CD и в онлайн платформите за музика. песните в Cinema са интерпретирани по нов, интригуващ начин, с много любов и лично отношение.

В сърцето на проекта Cinema е симбиозата между музиката и легендарните истории от големия екран. На сцената на Студио 5, музикалните шедьоври от култови филми отново ще бъдат пресъздадени от Мира, в компанията на Мирослав Турийски, Христо Йоцов и Веселин Веселинов-Еко.

Всяка песен, намерила място в Cinema, е внимателно избрана от музиката към филмите, които се превърнаха в частица от историята на 20 век. Филмите, които ни направиха това, което сме, които ни разтърсиха и промениха. В проекта са включени темите от заглавия като „Криле на желанието“, „Говори с нея“, „Един мъж и една жена“, „Buena Vista Social Club“, „Ново кино Парадизо“, „Бразилия“ и др.

11 февруари, 19:00 часа, Студио 5 – това са денят, часът и мястото на кино-джаз срещата с Мира Кацарова и проекта Cinema. Заповядайте на една много лична и вълнуваща среща между киното и джаза!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser