Преминете към основното съдържание

Джейми Дорнан с нова секси роля

И тя е доста по-изскана от тази на г-н Грей в "Петдесет нюанса сиво"

Джейми Дорнан явно е като магнит за секси превъплащенията. Този път обаче няма да го видите да води някоя жена в "Червената стая". Той прелъстява моделът Бриджит Кос по един много фин и изискан начин, който според нас е много по-секси. Действието се развива в рекламния клип на новите аромати BOSS THE SCENT Private Accord, на които актьорът и красивата моделка са реклмани лица. Идеята на видеото е да пресъздаде прелъстяването в дигиталната ера и абстрактната сила на аромата.


ДЖЕЙМИ ДОРНАН СПОДЕЛЯ КАК Е КРИЕЛ ИНТИМНИТЕ СИ ЧАСТИ ЗА СЕКС СЦЕНИТЕ


Можете ли наистина да се доверите на някого, когото никога не сте срещали? Възможно ли е да чувствате друг човек близък, без да го познавате в реалния живот? Въпреки че живеем във виртуален свят, където се срещаме, говорим и общуваме, екранът, зад който стоим само ни отдалечава един от друг. И единствено реалността може да ни даде пълния спектър от усещания, нищо не може да се сравни с химията, която изпитваме в истинския живот.


ДЖЕЙМИ ДОРНАН: "НЕ ЗНАЕХ КАКВО Е БДМС"


Още с първия аромат BOSS THE SCENT от 2015 г. от марката дадоха своята дефиниция за съблазняване - то винаги е двустранен процес. В новия филм, дело на Дрейк Доремъс, Джейми Дорнан и Бриджит Кос са под влияние на виртуалните усещания. Водени от сетивното въздействие на BOSS THE SCENT, те започват своята среща зад VR маски и въпреки тази бариера, те се свързват. Химията помежду им расте. Ароматът действа като мост между виртуалното и реалното. Накрая те осъзнават, че трябва да се „откачат“ от своите виртуални светове и да се свържат в реалността.

BOSS THE SCENT Private Accord за него и за нея са афродизиак версии на оригиналните аромати, но са композирани на основата на пленителен какао абсолют. Мъжкият аромат е създаден от парфюмериста Бруно Йованович, който добавя нотки мока, джинджър и плод манинка. Дамският BOSS THE SCENT Private Accord пък е дело на Луиз Търнър и съдържа акорди мандарина, османтус и тонка, които подсилват основата нокта на какао абсолют.

В галерията ви представяме и още впечатляващи кадри от рекламната кампания на BOSS THE SCENT Private Accord с участието на Джейми Дорнан и Бриджит Кос.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser