Преминете към основното съдържание

Джейми Фокс и Кейти Холмс се появиха заедно, но още крият връзката си

Двойката празнува заедно рождения ден на актьора
Кейти Холмс и Джейми Фокс
Кейти Холмс и Джейми Фокс © Splash

Макар че за връзката на Джейми Фокс и Кейти Холмс се говори вече повече от две години, актьорите все още не са потвърдили официално, че са двойка. Те обаче бяха заедно на 48-ия рожден ден на звездата от „Джанго без окови“ и макар че не демонстрираха чувствата си един към друг, за никого от присъстващите не останало тайна, че те в действителност изпитват такива.

На партито сред гостите били още Алиша Кийс и Дженифър Хъдсън, като купонът бил в популярното заведение в Ню Йорк Le Bilboquet.

Връзката на Джейми и Кейти е от повече от две години, но те предпочитат това да не става обществено достояние. Двамата се познават още от времето, в което Холмс беше омъжена за Том Круз. След раздялата им именно Джейми е мъжът, който я утешава.

„Кейти е толкова влюбена. Тя е обсебена от Джейми. Той пък я нарича „моето момиче“ и също не може да й се нарадва“, споделя приятел на актрисата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser