Преминете към основното съдържание

Джейми Оливър ще става татко за пети път

Готвачът е щастливо женен от 15 години
Джейми Оливър с жена си Джулс
Джейми Оливър с жена си Джулс © Getty images

Един от най-богатите и популярни готвачи в света - Джейми Оливър, ще става татко на пето дете. Новината за новия член на семейството беше обявена на филмова премиера в Лондон, на която Джейми и съпругата му Джулс присъстваха. 

Минавайки по червения килим и позирайки пред насъбралите се фотографи, те ясно показаха наедрялото коремче на дългогодишната половинка на готвача. Макар че двойката не крие радостта си от факта, че семейството им ще се увеличи с още един член, Оливър даде ясно да се разбере, че това ще е последното им дете. 

"Бебето не беше планирано и ще ни е последно. Би било ненормално да продължим да искаме още. Самият аз не мога да повярвам, че ще ставам баща отново. Семейството ми беше истински шокирано", заяви пред журналисти 40-годишният Джейми. 

"Въпреки това аз обичам децата. Семейството ми ме провокира да съм честен и откровен, макар че имам странна работа и странен живот. Но семейството ме крепи здраво на земята", продължава още Оливър. Очаква се петото дете на Джейми и Джулс да се появи през август. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser