Преминете към основното съдържание

Джеймс Паркър отмени сватбата си с Марая Кери

След като връчи пръстен с 35-каратов диамант за 10 милиона долара, австралийският милиардер явно е размислил и е отеглил предложението си за брак
© Splash

Днес феновете на Марая Кери бяха разочаровани от новината за отменящата се сватба с мултимилардера Джеймс Пакър.

"Марая и Джеймс са се скарали в Гърция и не са се виждали след това", се казва в изявлението. „Караницата не е била заради изневери или прекомерните разходи на Марая. Джеймс е един от най-успешните бизнесмени в света. Точно сега те не са сигурни дали ще останат заедно“ , потвърди представител на певицата пред Entertainment Tonight.

© Splash

Припомняме, че това трябваше да е сватба номер 3 в живота на Марая. Тя има 2 неуспешни брака зад гърба си. В началото на кариерата си тя се омъжи за Томи Мотола, като те бяха женени само 5 години. 

10 години по-късно Марая мина под венчилото с водещия на „Америка търси талант“ Ник Кенън, с когото се запознаваха по време на снимките на клип на певицата.

В началото на 2016 година Марая обяви, че е сгодена за австралийския милиардер Джеймс Паркър, който й връчи пръстен с 35-каратов диамант на стойност 10 милиона долара. 

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser