Преминете към основното съдържание

Джейсън Момоа тайно се ожени

Звездата на Игра на тронове взе за своя съпруга Лиза Боне
© Instagram

Джейсън Момоа и Лиза Боне са заедно от вече 12 години, a по-конкретно - от 2005 година. Скоро след началото на връзката си двойката започва да живее заедно и дълго време пресата и феновете мислят, че Момоа и Боне са омъжени - дори и точната дата на евентуалния брак бе посоченна като 15 ноември 2007 година.

Оказва се, обаче, че през всичките тези години Джейсън и Лиза живеят без граждански брак и отглеждат двете си деца -  Лола Йолани, която е на 11 години, и 10-годишният Накоа-Волф Намаха.


 ДЖЕЙСЪН МОМОА ОТ "ИГРА НА ТРОНОВЕ" ПОКАЗА ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ


 

 

 

 

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

 

Официалната регистрация на връзката на звездната двойка се състоя преди няколко седмици в Топън, Калифорния.

В началото на миналия месец Момоа и Боне издадоха всички документи и организираха парти, на което си обмениха брачните обети. На церемонията, която беше пазена в тайна от медиите, присъстваха роднини (включително дъщерята на булката - Зоуи Кравиц), както и най-близките приятели на младоженците, сред които бяха Алиша Викандер и Майкъл Фасбендер.

 

 

 

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser