Преминете към основното съдържание

Дженифър Гарнър махна сватбената халка. Това ли е краят на брака й с Бен?

Двамата с Бен Афлек все още са официално женени
Бен и Дженифър
Бен и Дженифър © Getty

Макар че Дженифър Гарнър и Бен Афлек продължават да живеят заедно, а наскоро се появиха и заедно с децата си в Дисниленд, изглежда разводът им е неизбежен. Още повече, че актрисата ясно даде да се разбере, че двамата се опитват да запазят нормални отношения помежду си само и единствено заради трите си деца. Но, че с брака им е свършено.

Повод да се смята, че подписването на бракоразводните документи наближава, е фактът, че Дженифър Гарнър вече не носи сватбената си халка. Това се случва точно месец, след като актьорите обявиха раздялата си. Джен беше щракната от папараци без пръстена, докато разговаря с една от бавачките си пред къщата си.

Припомняме, че сред причините, които се изтъкват за развода на актьорите, е афера на Бен с Кристина - жената, която се грижеше за трите му деца. И която вече се раздели с работата си в дома на звездното семейство.

"Дженифър ще позволи на Бен да прекарва максимално време заедно с децата им, но определено обмисля двамата вече да не живеят заедно", споделя приятелка на актрисата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser