Преминете към основното съдържание

Дженифър Гарнър май окончателно се отказа от развода

Бен е категоричен, че я обича и не иска да я губи
Бен и Дженифър
Бен и Дженифър © Splash

Твърденията на близки приятели на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, че актрисата в крайна сметка ще прости на съпруга си прегрешенията му и ще оттегли молбата си за развод, бяха подплатени и с реални действия от страна на звездата.

На този етап тя е паузирала бракоразводната процедура и явно е решила да не приключва официално 10-годишния си брак с актьора. „Дженифър обясняваше как делото съвсем скоро ще приключи, като в един момент всичко се промени. Процедурата стигна до един етап и оттогава няма развитие. Джен определено все още е влюбена в Бен, но не си позволява да мисли в тази насока, тъй като изцяло се е фокусирала върху децата“, споделя приятелка на Гарнър. Въпреки че са разделени актьорите продължават да живеят заедно с трите им деца - дъщерите Вайълет и Серафина, и сина им Самюел.

Близки до звездите разкриха още, че самият Бен отдавна вече не искал да се развежда и е твърдо решен да запази семейството си. „Ако зависи от Бен, те ще продължават да бъдат заедно и занапред. Той чувства, че не би могъл да живее без Джен“, споделя запознат. 

Припомняме, че една от причините, заради която се стигна до раздялата на двойката, беше изневяра на актьора с бавачката на трите им деца. Кои други мъже паднаха жертви на чара на гледачките на децата си можете да видите в нашата галерия.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser