Преминете към основното съдържание

Дженифър Лопес: Не харесвах тялото и извивките си

Днес латината е определяна за една от най-красивите жени
Дженифър Лопес
Дженифър Лопес © Instagram

Сексапилните форми, с които Дженифър Лопес впечатлява милиони мъже по света, в миналото са й причинявали сериозни комплекси. Латината е страдала, че не отговаря на всеобщите критерии за визия и мечтаела да е слаба.

"Спомням си, че често си мислех, че не съм достатъчно слаба, защото имах извивки", откровена е 46-годишната актриса и певица в последното си интервю. С годините обаче тя се е научила да приема тялото си и се надява, че все повече жени ще последват примера й. 

© Instagram, Дженифър Лопес на сцената

"Да се чувстваш красива е отношение и всички трябва да се фокусираме върху красивите неща, които харесваме в себе си, независимо как телата ни изглеждат до тези на другите", допълва още Джей Ло. 

"Когато започна да губя самоувереност, започвам да танцувам. Има нещо в момента, в който виждам на какво е способно тялото ми, освен това ендорфинът се увеличава с една денс сесия, което повдига настроението ми. Все още се чувствам като танцьорка и този факт го обожавам", заключва латината. Освен с танци,Джей Ло поддържа перфектната си форма още със стриктен хранителен режим и спорт

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

тяло , Дженифър Лопес
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser