Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид дефилира с една обувка

Модният гаф не попречи на супермодела да представи тоалета от колекцията на Anna Sui в Ню Йорк, като истински професионалист
© Getty

Работата на супермоделите изглежда лесна, но в действителност се изисква голяма степен на концентрация, сериозно равновесие и самообладание, най-вече в момент на гаф.

Преди броени часове, един от най-красивите и предпочитани модели успя да презентира един от тоалетите от новата колекция на Anna Sui на една обувка.

Тази пречка обаче не попречи на супермодела да запази своя професионализъм и да презентира до край роклята по целия подиум без по лицето ѝ за миг да проличи изпитания некомфорт от 11 сантиметровата разлика. 

© Instagram

За момента не става ясно дали Хадид е загубила обувката си още в самото начало на подиума, или изобщо не е имала време да я сложи, когато нейният ред е дошъл. Появата ѝ на модния подиум се определея, като професионална и провокира истински фурор. Въпреки гафа тя не компрометира ревюто на Anna Sui.

Anna Sui SS18

Галерия

Anna Sui SS18

IMaxTree

По-рано тази година, супермоделът отново имаше затруднения на подиума, когато през февруари тя за малко не падна по време на дефилето си за Moschino в Милано. Тогава токчето и се заплете в дългата рокля, но моделът успя отново да запази баланс и равновесие. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser