Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger разкриват новата колекция TOMMYXGIGI за пролет 2018

Фокусът на колекцията е скоростта и любовта на Томи към моторните спортове, съчетани умело със забързания начин на живот на Джиджи
© TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger е готов да разкрие поредната капсулна колекция TommyXGigi за пролет 2018, създадена в сътрудничество между американския дизайнер и световния посланик на дамските колекции на марката Джиджи Хадид. 

© TOMMY HILFIGER

Фокусът на колекцията за пролет 2018 е скоростта. Дизайните съчетават любовта на Томи към моторните спортове и забързания начин на живот на Джиджи. Визиите са едновременно дръзки, но и комфортни, вдъхновени от неподправения стил на моделката-дизайнер. Вечните класики като връхни дрехи с oversize кройки, дънки, спортно облекло и женствени романтични рокли, са преобразени с помощта на кожени детайли, изящни копринени платове и състарен деним.

© TOMMY HILFIGER

Техниката color-blocking, комбинираща червено, бяло и синьо, е подсилена с детайли, вдъхновени от Джиджи като принтове на райе, графични значки и бродирани състезателни лога. От друга страна, златните детайли на циповете и шевове в контрастни цветове придават на дрехите луксозен завършек.

Капсулната колекцията TommyXGigi за пролет 2018 ще дебютира по време на ревюто TOMMYNOW, което ще закрие Седмицата на модата в Милано на 25-ти февруари 2018, а всички фенове на колекцията ще могат да я открият от 26-ти март 2018.

В галерията от снимки можете да откриете предходната колекция за сезон пролет 2017:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser