Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид намери заместник на Джо Джонас

Сближи се с бившия певец на One Direction Зейн Малик
Джиджи и Зейн
Джиджи и Зейн © splash

Хари Стайлс определено ще се окаже единственият член на One Direction, който не буди симпатии в известния модел Джиджи Хадид. След като преди дни тя публично демонстрира пренебрежителното си отношение към младия любовчия, изглежда друг певец - бивш член на групата, е привлякъл вниманието й.

Според последните писания Зейн Малик, който напусна бой бандата преди няколко месеца, е новото гадже на Джиджи. Явно красивата блондинка бързо е забравила предишния си любим Джо Джонас, с когото се раздели в началото на месеца.

Техни приятели разкриват, че Джиджи и Зейн все още били в началото на връзката си. Запознали се на рождения ден на дружката на Хадид - Кендал Дженър. "И за двамата случващото се е съвсем ново. Просто искат да видят, докъде ще стигнат нещата помежду им. Засега все още не се водят официално гаджета. Но дали се виждат? Определено. Зейн е полудял", споделя приятел на певеца.

За връзка между двамата се заговори, след като бяха забелязани да се забавляват заедно на парти след Американските музикални награди.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser