Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид разочарова бившето си гадже

"Бързо продължи напред", каза Джо Джонас
Джо и Джиджи
Джо и Джиджи © Getty images

Въпреки че след раздялата си с Джиджи Хадид, Джо Джонас предпочиташе да не коментира отношенията им, певецът не крие, че изпитва леко разочарование от бившето си гадже. В последното си интервю изпълнителят сподели, че е останал изненадан, че моделът си е хванала ново гадже, скоро след като двамата са скъсали.

"Много е интересно това, че тя продължи напред толкова бързо, имам предвид наистина много бързо", сподели 26-годишният певец. Все пак намира и малко хумор в цялата ситуация, особено, като двамата с настоящата половинка на Джиджи - Зейн Малик, често биват сравнявани.

"Комично е, че постоянно ни сравняват. При това от години, което ми се струва адски смешно. Честно казано, не слушам музиката му, но мисля, че той пее доста добре", коментира още Джо.

Връзката на Зейн и Джиджи започна само две седмици, след като моделът се раздели с Джо, макар гаджетата да не потвърдиха още от началото за отношенията си. Причината Хадид да се раздели с Джонас, пък беше, че двамата нямат време един за друг, заради многобройните си ангажименти.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser