Преминете към основното съдържание

Джо Джонас свалял Джиджи Хадид, когато била на 13 г.

Тогава моделката го отрязала за среща
Джиджи Хадид и Джо Джонас
Джиджи Хадид и Джо Джонас © Splash

Джо Джонас може и да е любимец на тийнейджърките и повечето от тях да са готови на всичко, за да бъдат с него, но и на певеца му се случва да бъде „отрязан“.

При това не от коя да е, а от настоящото му гадже – моделката Джиджи Хадид. Сладката блондинка разкри в интервю, че набързо е отказала поканата за среща отправена й от Джо, тъй като много се притеснила. А другият проблем бил, че по това време тя била едва... на 13 години.

„Запознахме се на наградите „Грами“, като тогава аз бях на 13 г. Той ме попита дали искам да отидем на бейзболен мач и аз му казах просто „не“, спомня си Джиджи. „Бях много нервна, защото тогава си нямах и идея какво е да излизаш с момчета на среща.“

Блондинката смята, че, когато е започнал да я ухажва, Джо си е нямал и идея на колко години е тя. „Освен това наградите „Грами“ се провеждат в неделя, а на мен не ми се искаше да му казвам, че на другия ден съм на училище. Затова просто му отговорих: „Може би друг път.“, обяснява моделката.

Шестгодишната разлика във възрастта между Джиджи и Джо дава да се разбере, че по това време той е бил на 19 години. Явно обаче помежду им все пак нещо е прехвърчало и днес, години по-късно, те не само, че са имали първа среща, но и официално са гаджета. Откакто през май тази година двамата бяха засечени заедно, те са буквално неразделни.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser