Преминете към основното съдържание

Джо Манганиело за София Вергара: Намерих жената на живота си

Актьорът призна за проблемите си с алкохола
Джо Манганиело и София Вергара
Джо Манганиело и София Вергара © Splash

В новия брой за американското списание Men’s Health Джо Манганиело откровено говори за проблемите си с алкохола в миналото, за кариерата си, която в момента е в подем и за съпругата си София Вергара. 

Красавецът, по когото припада милиони жени по света, споделя, че е намерил жената на живота си, след като самият той е успял да вземе собствения си живот в ръце. "Станах мъжът, който винаги съм мечтал да бъда, в резултат на което намерих и жената на мечтите си", откровен е Джо. "Хората често казват: "Трябва да намеря себе си!" Ти си този, който искаш да бъдеш. Когато бях на 20 г. взех много решения, които бяха в разрез с моите виждания за собствената ми личност, човека, който исках да бъда; когато станах на 30 пораснах." 

Манганиело споделя, че е използвал алкохола, за да се справи с всички страхове и несигурности, които е изпитвал още от дете. "Бях пристрастен още преди изобщо да бях посегнал към първата чаша", обяснява актьорът. По думите му 30-те години са една прекрасна възраст всеки човек да започне нов етап от живота си, както го е направил самият той. Включително да се отдаде на спорт и на здравословен начин на живот. 

Сега той е щастливо женен за една от най-горещите жени - актрисата София Вергара. Двойката се венча през ноември в Палм Бийч, Флорида, пред 400 човека. И София, и Джо не крият желанието си да станат родители, макар че са наясно, че това няма да стане по естествен начин. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser