Преминете към основното съдържание

Джон Леджънд сподели, как децата му са променили изцяло живота му

Родителите все още не са сигурни на кого повече прилича новороденият им син

В средата на май семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън се попълни с още един член - новороденият им син.

За разлика от повечето известни личности, двойката не скрива семейния си живот и споделя снимки на децата си в социалните мрежи. Криси и Леджънд продължават да бъдат изключително открити с феновете и искрено говорят за живота си.

"Раждането на децата ни ни направи по-близи от всякога. Станахме истински екип", каза Леджънд в скорошно интервю.

 

 

 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Музикантът също така сподели, че семейството им работи на принципа "разделяй и владей". Звездните мама и татко се опитват да разпределят отговорностите за грижата на двете си деца по равно и да намерят достатъчно време за себе си, както и време, в което да останат заедно. "Когато Криси кърми, аз играя с дъщеря ни Луна в двора. Добре е, когато успяваме да се грижим и за двете деца поотделно", споделя изпълнителят. 

Леджънд също така каза, че синът му Майлс все още е твърде малък, за да се определи на кого прилича повече. "Гледайки снимките на новородената Луна сега, осъзнавам колко много се е променила. Ето защо, ще дадем време на Майлс да порасне, и след това ще решим дали прилича на "мама" или на "татко"." 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser