Преминете към основното съдържание

Джони Деп е в стрес заради дъщеря си

Лили-Роуз работи като актриса и модел, макар че е само на 16 г.
Джони Деп и Лили-Роуз
Джони Деп и Лили-Роуз © Instagram

Джони Деп не крие, че е силно притеснен от факта, че кариерата на дъщеря му Лили-Роуз се развива прекалено бързо.

Първата голяма модна кампания, в която красивата тийнейджърка се включи, беше през юли, на марката Chanel, като представи нова серия очила. Дизайнерът на фешън къщата Карл Лагерфелд дори заложи на нея в едно от последните си ревюта. Лили-Роуз мина по импровизирания подиум заедно с младата актриса Лили Колинс, а малко след тях по котешката пътека се разходи и майка й Ванеса Паради. Появата на френската певица съвсем не е случайна, тъй като тя е една от музите на Лагерфелд. 

Освен че се изявява като модел, дъщерята на Джони Деп му партнира и в новата хорър комедия Yoga Hosers. "Да си призная честно, малко съм притеснен", откровено споделя Джони пред немско издание. "Изобщо не съм очаквал, че нещо подобно ще се случи с Лили-Роуз. Поне не на тази възраст. Но това й е страст и тя много се забавлява. Затова и е наясно, че винаги ще бъда до нея."

Джони Деп има две деца от дългогодишната си връзка с Ванеса Шаради - 16-годишната Лили-Роуз и 13-годишният Джак. Нищо чудно обаче те да се сдобият с братче или сестриче, след като татко им се ожени за 29-годишната Амбър Роуз.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser