Преминете към основното съдържание

Джони Деп и Амбър Хард в страстна целувка във Венеция

Двамата представиха новите си ленти на филмовия фестивал
Амбър целува Джони
Амбър целува Джони © БГНЕС

Джони Деп и Амбър Хард са много влюбени и не крият чувствата си от никого, още по-малко от медиите и феновете си.

Фотографите край червения килим във Венеция останаха доволни, след като на премиерата на новата лента на младата актриса "Момичето от Дания", двамата със съпруга й се отдадоха на страстна целувка. Амбър беше тази, която буквално награби Джони пред камерите, но изглежда той нямаше нищо против да сподели този емоционален момент с всички присъстващи.

Когато пък Амбър не позираше с половинката си, не спираше да се усмихва на феновете, които я аплодираха. Амбър Хард е сред актьорите в определяния за сигурен претендент за Оскар филм "Момичето от Дания". В него тя си партнира с Еди Редмейн, който нищо чудно да получи догодина втората си статуетка от Академията.

Няколко дни по-рано Амбър Хард и Джони Деп отново минаха по червения килим, този път, за да промотират лентата на актьора - "Черна маса". След дебюта си лентата получи множество похвали, а изпълнението на Джони беше определено като едно от най-добрите му до момента.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser